تغذیه سالم, طب سنتی

دیابت

دیابت

توصیه‌هایی برای دیابت:

مواد غذایی مفید برای افراد ديابتی:

افرادی كه بيماری ديابت دارند آلبالو را در برنامه غذايی خود قرار دهند و يك ساعت قبل از غذا 50 تا 100 گرم آلبالو ميل كنند.

سعی كنيد هميشه آلو بمكيد، افراط نشود و حدود 5 تا 10 عدد در روز ميل شود.

خوردن انار برای افرادی كه قند دارند مفيد است.

خوردن انگور برای بيماران قندی مضر نيست زيرا به خاطر اسيدهايی كه دارد قند خون را بالا نمی‌برد.

هر 6 ساعت يك عدد پرتقال ميل شود.

پسته كم خورده شود.

كسانی كه بيماری قند دارند می‌توانند از تمشك استفاده كنند.

به جای قند می‌توان از توت‌خشك استفاده نمود.

خوردن توت‌فرنگی فرد را از ابتلاء به مرض قند مصون می‌دارد.

خوردن خرما به جای قند براي افراد ديابتی به خاطر منيزيمی كه دارد بی‌ضرر میباشد زيرا كار كليه و لوزالمعده را آسان می‌كند.

برگ زيتون 20 گرم در يك ليتر آب سرد بگذاريد يك شب بماند سپس 20 دقيقه جوشانده صاف نموده روزی 4 نصف استكان ميل شود.

روزی يك عدد سيب ميل شود.

روزی يك عدد سيب ترش ميل شود.

صبحانه فقط شاه توت ميل شود.

برگ درخت گردو 10 گرم و برگ شاه‌توت 10 گرم را در 400 سی‌سی آب‌جوش 20 دقيقه دم‌كرده قبل از غذا يك فنجان ميل شود.

كسانی كه قند دارند روزی 5 دانه فندق ميل كنند.

برگ درخت گردو 2 گرم در 100 سی‌سی آب‌جوش دم‌كرده به مدت 20 دقيقه 5 بعدازظهر ميل شود.

ميوه گواوا براي افرد ديابتی مفيد است.

هفته‌ای چند وعده غذای خود را به گيلاس اختصاص دهيد.

نارنج را بعنوان چاشنی در برنامه غذايی خود قرار دهيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *